sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ihan kesää tässä vaan vietellään

lempi mekkoMua inhottaa kun haluisin jo tietää mitä syksyllä tapahtuu. En tajua miten hullun nopeesti taas aika on vaan menny. En tajua että nyt on oikeesti se elämän murros vaihe tulossa. Tyyliin enemmän kun ikinä se on tulossa. Odotan innolla, odotan kauhulla, odotan kaiholla, odotan, no en ees, mä oon tässä hetkessä mielellään. Seitsämän päivän työputkea mennään päivä kerrallaan. 


Onneks työpäivistäkin voi tehdä mukavia. Vilman kanssa leipastiin tänään parit korvapuustit. Minkä takia ohjeessa lukee kestona 55min ja meidän pullanleivonta kesti ehkä noin kaksi ja puoli tuntia.. Leivonta oli kyllä silti oikein kivaa ja hauskaa ja Vilma, kiitos sulle. Eilen olin yläkerran mummolla pelaamassa shakkia. En ollukkaan vähään aikaan pelannut shakkia. Oltiin oikeesti aika kovat vastukset toisillemme, mut sit tein pari tosi hölmöä virhettä....ja hävisin. Sitten vaan nukuin kolmen tunnin päiväunet koska olin menossa yövuoroon ja sekös jos mikä oli kivaa se päiväunien nukkuminen hyvällä omalla tunnolla! =) 

Sitten olen viettänyt parit juhlavat illat ja yöt. Edelleen, tamppaus on jees! Edelleen, harmi kun kaikki tamppaus paardi bile baari bailut ei oo samallaisia kun se Major Lazerin baarditus. Haluun hulluutta!:( Ei sitten. 

Sitten olin maalla ja ongin ja saunoin ja olin vaan ja oli kivaa aikaa ja jätti ahvenet tekee varmaan koko loppu elämän iloseks. Se tunne oikeesti, se kun kala on niin iso, ettei sitä melkeen saa veneeseen, ja sit se ei ookkaan iso särki, vaan iso ahven. Siin on kyllä fiilistä!

Korvapuustit on hyviä, niitä on keittiössä liikaa. Tervetuloa syömään, saat maitoa lasin kaupan päälle.

Ois kivaa jos ois jotain kuvia millä kuvata näitä sanoja.


1 kommentti :