keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Käväsin Brightonissa

Moi!! Mä oon vähän kipeenä!! Pitkästä aikaa. Mun ääni on ihan lähtenyt ja naurettava. Ihankun oisin äänenmurroksessa oleva poika. 
Viikonloppu oli vähän väsyttävä, mutta tosi hyvä kuitenkin. Perjantaina oli se semmonen international cafe ja me oltiin tehnyt suomivisat sitä varten Marin kanssa. Se oli kyllä ihan onnistunut hommeli!! Me ostettiin Pandan lakuja(jos joku englannissa oleva kaipaa Pandan lakuja, niin semmonen terveyskauppa nimeltä Holland&Barrett myy niitä) ja vietiin hapankorppuja syötäväksi niille.. Nyt popsin ylijäämä lakuja kun eihän ne tietenkään mennyt kuin kuumille kiville siellä… Olin pe ja la baarissa. Se baari oli aika paska. Vähänku lahen tivoli. Siellä oli vaan semmosia vähän ällön olosia ihmisiä. Silti me mentiin sinne la uusiks, koska yhteen kivaan baariin oli ihan kamala jono… Lauantaina menin sitten nopee kurkkaamaan Brightonin,koska mulle oli pari tyyppiä sanonu että mee sinne, tykkäisit siitä ja ei oo enää kun kaks täyttä viikonloppua edessä, niin nyt oli vähänniinkun ainut mahis käydä siellä. 




Tykkäsin. Haluisin mennä uusiks, paremmalla ajalla, ottaa selvää enemmän asioista, tutustua paikkoihin kunnolla jne… kesällä ois ihanaa. Meri ja ranta on aina ihania. Värikkäät talot ja pikkukujatkin on aina ihania. Brightonissa kuulemma ihmisetkin on jotenkin ihania ja boheemeja. Mutta se ei siinä kuudessa tunnissa täysin välittynyt. Oli vähän väsynyt olo. Nukuin silloin yöllä 5 tuntia. Ja äänikin oli poissa. Mutta oli se hyvä että mentiin!!! Auringonlasku oli huumaisevan ihana. Syötiin jossain rantaravintolassa hampparit, sen ravintolan ulkopuolella luki että joku lehti oli arvostellut niiden hampurilaiset top 3 UK:ssa. Oli ne hyviä!! Oon tykästynyt tommosiin kotikutosempiin hamppareihin, missä on jotain erikoisuuksia. 



Vinkki jos meet Brightoniin: jos menet sinnen Pierille, niin joo, donitsit on hyviä ja kannattaa maistaa. Mutta suorita maistaminen jossain ERITTÄIN kaukana lokeista, ne on valtavia ja vaanii siellä kojujen katoilla. Ne hyökkää sun käsille ja vie ne donitsit nopeemmin kun huomaatkaan. Onneks meillä oli vielä kaksi donitsia neljästä jäljellä hyökkäyksen jälkeen. Me mentiin jonkin matkaa poispäin pahimmilta lokkiapajilta ja sitten varovasti alettiin mutustaa niitä viimesiä donitseja, mutta ei vissiin tarpeeks varovasti, koska joku lokinpahanen sieltä taas hyökkäsi tälläkertaa Marin käsille. Hyi vitsit se oli ällöö!!! Pitää mennä salmonellatestiin Suomessa… xD





Oli ihan huisin nätti auringonlasku, en vaan onnistunut ikuistamaan sitä erityisen onnistuneesti
Siellä oli myös pubi nimeltä Northern lights, eli revontulet, ja sen omistaa suomalainen ihminen. Se oli söpö, sopivasti vinksallaan oleva kotosa pubi, vihreet revontulet tietysti seinillä loistaen. :)

Nyt meen koisimaan. Ihanan nukuttava olo!! Pusuja ja haleja! 17 päivää niin tuun kotiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti