torstai 27. kesäkuuta 2013

Juhannus leijumista








Juhannuksena lennätettiin hienoja leijoja. Kummatkin leijat pääsivät käymään metsässä! Supermies superina pelastui sieltä, mutta värikäs leija jäi puuhun, 20 metriin. Jonkun pikkujoki ojasen tuolle puolen, vaikeakulkuisen metsän taakse. Mun vika. Mun käsissä se oli ja tippui sinne mettään. SURKU. :I Se oli vahinko. Ehkä joku kaataa sen puun vielä ja leija pääsee taas käyttöön.. Ehkä joku on saanut sen jo sieltä! Mutta luulen että se jäi sinne aika pitkäksi aikaa. :( 

Juhannus on kiva juhla. Kaikki juhlat on tosi kivoja. Varsinkin sellaiset juhlat, missä sukulaisia kerääntyy samaan paikkaan. Nyt meitä kävi siellä lähemmäs neljäkymmentä. Me pelattiin juhannuspesäpallot ja pelaajien ikähaarukka oli 1-73(?ehkä) vuotta. Meijän joukkue hävisi. Aitassa nukkuminen on parasta. Savusaunassa käyminen on parasta. Sukulaiset on parhaita. Ihan huisii ja huippuu. Mut ei tää juhannus silti paras ollut. 

Aika surkea ukkospäivä tänään. Ootin vähän mahtipontisempaa meininkiä. Toivottavasti kenenkään koti tai mummola ei palanut salamoiden takia. Sitä mä nykyään aina ukkosella mietin. 

Musta on outoa että jotkut bloggaajat tekee videopostauksia missä ne ei tiedä mitä ne kertois ja jos ne jotain kertoo niin ne puhuu tylsästi ja epänapakasti. Se tuntuu kiusalliselta. 

Eilen oli ihanaa kun pystyi olemaan samassa mekossa 13 tuntia ilman yhtäkään kylmää oloa. Oispa aina illatkin lämpimiä. 

On vähän tylsää.. onneksi lauantaina taas näen jo sukulaisia.jippiijippiijippijippii. Oispa kaikki semmosia kun ne. Eli kauheen kivoja tyyppejä. Mä ehkä katon vähän pahalla jos on kamalan kaupungistunut. Arvostan sellasta maalaishenkisyyttä. Toivoisin että osaisin nikkaroida ja kasvattaa ruokaa. Ja olla käytännönläheinen. Ja ehkä vähän juntti. Ei sellanen paha juntti. Mut mieluummin juntti kun joku snobi. On vähän ärsyttävää olla kaupunkilainen, laiska ja saamaton joka ei osaa mitään. Edes siivota tätä huonettaxD.. Kaupunkilainen, mille mikään ei riitä mikään ja kauppaan on joku 100 metriä. Semmonen kuka vaan shoppailee jossain paska kaupoissa. Mun hindubuddha en osta mitään fiilis jatkuu vaan. Oispa se ikuinen. Mut jos siellä maallakin viettää liikaa aikaa, niin on ihana päästä takaisin kaupunkiin. Sitä paitsi mä haluisin asua isossa kaupungissa. Ja maalla. Haluisin olla monia eri ammatteja isona. Rakastan niitä paska kauppoja missä on kaikkea värikästä ja ihanaa. Harmi. Oon vähän kyllästynyt. Onneks mielentilat aina vaihtuu, tänään on vaan tällänen olo. 

Huomenna takasin luonnonhelmaan. JeEeEeEeEs. Lähtispä iskä ongelle huomenna illalla. Ja vaikka äitikin! Oi se olis niiin mukavaa, tulipa heti parempi mieli tämän ajatuksen johdosta.

Ei muuta! Moikka kaupunkilaiset ja maalaiset, ootte te kaikki ihan kivoja. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti