tiistai 8. lokakuuta 2013

Vajaavainen ruokapäiväkirja

Hullunmoista herkuttelua viime päivät. 

Viime tiistai: Nando'sissa halloumi+sieni täytteinen pitaleipä homma ja fantaspritecola sekotusta x). Ihan kiva!

Viime torstai: kaverin synttärit. Lounaaksi söimme kakkua, muffinsseja ja karkkia. Tuli paha olo liiasta makeesta ja illalla teki mieli kamalasti kurkkua, appelsiinia ja vettä.

Perjantai: KFC eli rasvaista kuorrutettua kanaa, ranskiksia ja limsaa. Aterian perässä luki kalorimäärä, yli 1000 se oli... Nälkäsenä mun kyllä kamalasti aina tekee mieli KFCtä, mutta ei se niin ihmeellistä ole kun sitä sitten pääsee syömään. 

Lauantai: Ah, oli ensinnäkin aivan ihana päivä!!! Sophien vanhemmat saksasta tuli, ja pääsin niiten ja Sophien hostien ja host isovanhempien kanssa maaseudulle ja pieneen kylään kävelemään PLUS mentiin aivan ihanaan tunnelmalliseen pubiin sen jälkeen syömään. Otin Sinihomejuusto hamppariaterian!! Ja irlantilaista päärynäsiideriä, kumpikin maistui oikein hyvin. En yleensä oo mikään sinihomejuustofani mutta jostain syystä teki sitä mieli ja hyvä että otin koska HYVÄÄ OLI. Mutta entäs jälkiruoka?? Jaettiin Sophien kans jäätävä jätskiannos minkä jäätelö oli hunajaisen makusta ja siinä oli hulluna kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja suklaakarkkeja ja niitä jatku pohjalle asti. Olin vielä loppu lusikallisilla ihan hämmentynyt että mistä näitä vaahtokarkkeja oikein tulee???! Hitsin hyvä ruoka ja hitsin ihana päivä! 

Sunnuntai: Lontoopäivä. 2 starbucks juomaa, joku vanilla kaakao mikä oli ihan jees, ei oikeesti kyl mitenkään ihmeellistä ja sitten se strawberries&cream ihme jutska JOKA OLI IHAN PAHAA. Siinä oli ehkä jotain vikaa koska se oli oikeesti aika pahaa. Ja mun mielestä harvoin mikään on pahaa. Varsinkaan asiat missä on mansikoita ja kermaa. Mutta entäs lounas?? Söin ekaa kertaa Vapianoksessa vai Vapianosissa. No kuitenkin siellä söimme ja ei siitä turhaan oo kehuja kuultu. Oli varmaan oikeesti yks parhaista pastoista mitä oon syönyt. Jotain rapuja ja valkoviiniä siihen oli sotkettu ja se oli himmutin hyvää!!! Onneks se on Hesassa! 

Maanantai: Aamupalalla mua vähän harmitti miten paljon kaikkea hyvää oon syönyt ähkyyn asti viimepäivinä ja ei ollut ees nälkä. Sokeristen murojen sijaan otin banaanin ja nektariinin. Lounasta lykkäsin kello kahteen asti ja söin munakkaan missä oli jotain rehuja. Siitä jäi nälkä. Oli ihan kamala päivä. Itkin sata vuotta koti-ikävää ja tuntu että hajoon kappaleiks. Illalla Zumba auttoi mieltä ja Sophien kanssa jutustelu. Se Zumba on vitsin parasta!! Meitä on vaan 4 oppilasta, opettaja on sairaan mukava, ja kun me sanottiin et meillä oli molemmilla ollut koti-ikävä sinä päivänä, se halas meitä. :) Ne tanssit on sata kertaa kivempia kun suomessa. Musat on hullun hyviä! Oon ihan surkee mun jalkojen kanssa kaikissa niissä askelluksissa mut se on mega kivaa!

Tiistai eli tänäinen: Takasin mässäilyyn. Käytiin testaamassa Pizza Hut. Otin sen buffetin koska se oli halvin ja moninaisin vaihtoehto (salaatti,pizzaa,pastaa). Maistoin kaikkea. Mut en lähtenyt ihan hirveessä ähkyssä pois! Ei ollut ihmeellistä ruokaa. Ihan kiva kummiskin. Sen Vapianon jälkeen varmaan mikään pasta ei tunnu enää miltään. 

On tossa välissä tietty ollut ihan kotiruokaa ja muuta, mutta tässä nyt viikon erikoisimmat!! En oo varmaan ikinä syönyt näin monena lähekkäisenä päivänä ulkona. Nyt kiristän lompakon nyörejä enkä osta ulkoota ruokaa kun vasta ehkäpä sunnuntaina... Koska silloin saattaa olla että me lähetään Sophien kanssa surffauskurssille.... :D Saapas nähdä mitä siitä tulee jos se toteutuu.. säätkin viileeneeee...

Nyt ois huitsin kiva jos ois joka annoksesta ollu kuva mut sorry, ei oo!! Tässä pari vaan..
 Ostettiin tommonen valmiskakkunen Mark&Spenceriltä ja se ei ollu kyllä mikään jättimenestys...:D Mut ihan söpön näkönen kun koristeltiinkin se!!
 Ei nää synttärisafkat mitenkään älyttömät ollu, mutta lounaaks ois voinut ehkä silti syödä jotain muutakin kun vaan makeeta..


Tää jätskiannos oli oikeesti iso! Kuvassa ei näytä hääppöseltä, mutta olisittepa nähny meijän ilmeet kun ensin nähtiin tarjoilijan eka vievän tommosta lähipöytään.. oli pakko saada samallainen..ahhh so niceeeeee! Must on outoo et tääl sanotaan aina ruuasta adjektiivilla NICE koska oon aina aatellu et se on mukava tms ja et good ois sellai ruoka-adjektiivi. 

Syöminen on niin ihanaa.

Hyvää yötä!<3:Sini, jolla on jokaista rakasta kaveria iso ikävä!! Ootte niin parhaita ja mussukoita että ette tiiäkkäään!!!

2 kommenttia :

  1. OH MY I CAN FEEL YOU MY DARLING!!!! Musta tuntuu etta syon vaan epaterveellista ja et lihon... Tai no, oikeastaan oon tajunnut täällä sen että mä tykkään syodä ja jos en liiku niin se näkyy. Vähän on alkanut näkyäkin ja vähän semmonen ii i i iiks olo. Täytyy lenkkeillä enemmän koska hyötyliikuntaa en saa täällä mikä on tyhmää. Mutta ruoka <33333 yritän myös valita terveellisemmän vaihtoehdon mutta niin... T: mä valttu, u know

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MÄKIn oon löytänyt elämäni rakkauden ja se on ruoka ja se alkaa näkyä...... ii ii iii iiks oloa podetaan täälläkin!!! Lenkille kaikki urakalla!!! I KNOW!! hitsin ruoka. ihana ruoka..

      Poista