torstai 22. elokuuta 2013

Maidstone oottelee

Maailman koluamis haaveet muuttu. Ei tullut Austraaliaa eikä Uutta Seelantia. Ei isoa miljoonakaupunkia metrosokkeloineen ja kirjavine kulttuureineen. Eikä kuumia rantoja ja kookospalmuja... Nyt on haave iloisesta ja onnellisesta elämästä Englannissa, Maidstonessa. FAKTAA MAIDSTONESTA: 140 000 asukasta, 51km Lontoosta, sielä jossain lähellä on joku linna, ja siellä on joki, kauppoja löytyy, kuulemma halpaa, nuoria ihmisiä on myös. Muuta en tiedä. Mutta tulen varmasti JO VIIKON PÄÄSTÄ tietämään paljon enemmän. 

Eli mut otettiin au pairiks puoliks suomalaiseen perheeseen, missä on 10 ja 13 vuotiaat lapset. Sinne mä lähden, ens viikon torstaina, viikon päästä siis. Aivan hulluu että näin äkkiä lähden, tylsää kun iskä ja äiti on silloin jossain siperiassa junassa matkaamassa eikä tuu saattamaan mua lentokentälle. Mut super kivaa ja jännää lähteä. En oikein sisäistä sitä. Äiti haki just kaikki matkalaukut kellarista ja valitsin itselleni yhden niistä. Otan kyllä toisenki, semmosen lussukassin ruumaan ja tungen sen täyteen vaatteita.. :) 

Tämä käy mulle erittäin hyvin. Olishan se ollut älysiistiä kokea asuminen jossain hugessa mega cityssä missä on kaikkea siistiä ja muuta. On myös hullun kivaa päästä kokemaan elämää englantilaisessa kaupungissa, missä asuu brittejä. Se on varmaan kotoisampaakin, kun ei oo miljoonaa kaupunginosaa ja miljoonia ihmisiä mittenkä keskelle hukkuu. Sielä on varmaan helppo löytää lempi kahvila ja tommosii kivoja hommia. Ja jos tuleekin miljoonakaupunkikaipuu niin hyppään junaan Lontooseen ja elämöin siellä. Kumpa vaan saisin kivoja kavereita enkä olis yksin vaan. Kumpa ne lapset olis ainakin mun kavereita ja tykkäis musta. Kumpa löytäisin kivoja neuleita ja talvitakin ja kenkiä ja kaikkee kivvaa..:) Ja siellä on kuulemma kirppareitakin ja vielä hyviä! Toivottavasti oiskin oikeesti! Ois huippppuuuu!!

Koska menen Englantiin, laitan tähän kuvia viime syksyn Lontoon reissusta kun olin siellä Alli-serkun kanssa. Oli ihana reissu mutta siitä on jo aika kauan niin en ala kertomaan mitään Lontoo winkkejä tai muuta.. voin sitten lisää ehkä siellä jos vaika joskus satun käymään.. 

.....:)
 Ah että kun tekis mieli tämmöstä nyt!!






Äkkii metroooooon.....tai siis tubeen
 JUMMYYY äh ärsyttää nyt kun tuijaan tätä kuvaa et toi tarkennus on noissa haarukoissa.. mut kivat haarukat!!
 En ikinä ollut ajatellut aijemmin että noissa kopeissa vois haista. Siellä haisi. Paha haju.


Kaikki kamut ja muut! Tulkaa Lontooseen jonain viikonloppuna, tuun olee teijjän kaa!  

MIETTIKÄÄÄÄ muutan Brittein saarelle! Saan kuunella yli puol vuotta brittiaksenttii!! Chiisus miten siistiiii!

terveisin Sini Lahdesta, pian Maidstonesta. kääK!

4 kommenttia :

  1. ihania kuvia sini♥ ja toivottavasti sulla on tosi kivaa siel :)
    t.unni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos unni!!! <3 <3 :) sullekkin oikein ihanaa oloa mitä teetkään :)

      Poista
  2. VOI kuinka tulisinkin sun luoksesi, mutta mä koluan maailmaa muualla... Harmin paikka. Ehkä joskus tulevaisuudessa tulee tällainen että pääsisi kylään toisen luokse toiseen maahan niin jos silloin sitten. Jos mä meen vaikka aupairiksi joskus. Mutta toivotaan että pääsisin siihen kouluun mihin ikinä sitten haenkaan. Arvoituksia on monia. Mutta kamuja kyllä saat briteistä ihan varmasti! Maidstonen pikkukahvilan työntekijälle kun juttelet ja kyselet niin sitten se on sillee et hei pääsen töistä kohta hengailaaks xD elokuvissa käy niin.. Kirjastossakin voi puhella tyypeille tai levykaupassa. Yksi mun kamu lähtee myös englantiin lontooseen, kerron siitä kamusta johonki muualle ku kommenttiboksiin :-D se varmasti lähtis sun kans käymää jossakin! No mutta, näkemiin vain ystäväiseni. Terveisin vilma. PS sulla on aina niin kivoja vaatteita, boring...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooh. luin kirjoituksesi ja mietin onkohan kello ollut monta kun tämän teit. haha! mutta olispa hauskaa kuulla kaveristasi lisää!!! ja niin.. noin käy vaan elokuvissa... mut ehkä mulle käy joskus jotain ku elokuvissa. ja sulle kans. pidetää parasta timee ikinä! oot ihku <3

      Poista